Jag behövde fälla träd för att få sol på altanen

God dag på er, hoppas ni mår bra! Idag hade jag tänkt berätta för er om ett företag som har hjälpt mig med trädfällning i Karlstad, företaget heter Stenmans Skog & Trädgård och har verkligen gett mig all den hjälpen jag har behövt.

Jag kontaktade det här företaget i samband med att jag ville fälla några träd här på tomten, jag kände inte att jag hade tillräckligt med kunskap för att klara det på egen hand och tog därför kontakt med dem. Anledningen till varför jag från början ville fälla träden var för att de täckte en stor del av min trädgård från solen, det gjorde att vi inte fick många soltimmar på trädgården. För några veckor kände jag att det var nog och jag kontaktade då dem för att för hjälp med trädfällning i Karlstad, så att jag skulle kunna njuta av solen på min nybyggda altan. Det var först när de kom hem till mig som jag insåg att de hade en lite annorlunda teknik, istället för att fälla hela trädet tog de isär trädet del för del. Det gjorde att träden smidigare kunde fällas samtidigt resten av trädgården inte behövde ta stryk från arbetet, efter att jobbet var slutfört såg man knappt att det hade fällts träd. Resultatet blev kort sagt oslagbart, jag är nu i efterhand riktigt glad över att jag anlitade just det här företaget för hjälp med trädfällning i Karlstad. Med det här inlägget vill jag även föra vidare informationen om dem för att ni i framtiden ska få ett enklare val om ni själva ska fälla träd och behöver anlita ett företag för det, då vet ni redan om att detta företag utför ett bra jobb som lämnar fina resultat.