Här får min bil den omvårdnad den behöver

God dagens gott folk, känn er välkomnade till ett nytt inlägg här på bloggen. Hoppas ni alla har haft en bra vecka och nu ser fram emot helgen, innan jag tar helg vill jag hinna med att skriva ett sista inlägg. Dagens inlägg kommer handla om Kalmarsunds Biltvätt som har hjälpt mig med en bilrekond i Kalmar.

I min vardag spenderar jag mycket tid i bilen med tanke på att jag jobbar med att åka ut till kunder, då jag använder min egen bil till det. Att använda bilen så pass mycket som jag gör sliter relativt mycket på den, därför brukar jag lägga undan tid för att ge den lite extra omvårdnad. I de fallen lämnar jag oftast in den hos Kalmarsunds Biltvätt, de tar då väl hand om bilen när de utför en bilrekond i Kalmar. Redan vid mitt första besök hos dem märkte jag av att jag skulle fortsätta vända mig till dem i framtiden också, vilket jag faktiskt sedan dess har gjort. Vid mitt första besök fick jag all den hjälpen jag behövde, och den var riktigt bra också. Därmed har jag inte velat gå till något annat företag med min bil. Det som får mig att tycka om dem så mycket är framförallt resultatet jag får efter att de gjort en bilrekond i Kalmar, min bil ser mycket fräschare och finare ut. Utöver det har de verkligen rätt inställning gentemot mig som kund, jag får alltid en bra service och blir väl bemött av de anställda. Tillsammans gör det att jag får en trevlig upplevelse varje gång jag lämnar in min bil hos dem, det är någonting jag definitivt kommer göra en lång tid in i framtiden också.