Den här restaurangen har blivit min favorit

Hej, trevlig fredag på er! Innan jag tar helg vill jag skriva ett sista inlägg till er, därför kommer jag idag skriva närmare om en restaurang i Ale. Det är en restaurang som jag ofta besöker, den heter Ristorante Da Umberto och har mycket bra mat att erbjuda. Om ni känner att ni vill ha mer information efter att ni har läst detta inlägg kan ni läsa vidare här.

Jag är en person som älskar mat, speciellt att prova ny mat. Det har lett till att jag under mina levnadsår har gått till många olika restauranger för att se vad de har att erbjuda i matväg. Först för några veckor sedan fick jag blev en restaurang i Ale min favorit, sedan dess är det nästan den enda restaurangen jag besöker. Anledningen till att just den blev min favorit beror på många saker, bland annat maten och servicen. När jag är ute och äter med familj eller vänner tänker jag på många saker för att kunna bedöma om restaurangen är bra eller dålig. Ristorante Da Umberto är en av de få restauranger där jag inte funnit ett enda fel, vare sig när det kommer till renlighet eller liknande. Vid mitt första besök insåg jag hur bra kundservice dem hade, de välkomnade mig och min familj för att sedan ge oss en bra service under hela besöket. Maten vi beställde var helt fantastisk, varje tugga var guld värd. Utöver det var det småsaker som gjorde upplevelsen ännu bättre, renligheten i restaurangen och på toaletterna var utmärkt, känslan på restaurangen var avslappnande och mysig. Allt tillsammans gjorde att jag fortsatte gå dit och äta mat, det är så det blev min favoritrestaurang. För att ni ska få uppleva det jag har upplevt tycker jag verkligen att ni också borde besöka denna restaurang i Ale.